Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Nis

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Kurumları, geleceğimiz olan çocuklarımızla buluştu. Bu kapsamda "Minik Eller Büyük Hayaller" projesi kapsamında okulumuz konferans salonunda etlinlikler ve eğitimler gerçekleşti. Öğrencilerimiz etkinliklere aktif katılım göstermiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize ve kurumlarımıza teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. yıl dönümü ilçe stadyumunda coşkuyla kutlandı.Velilerimiz çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sevincine ortak oldu.

Mrt

BESTe kapsamında okulumuz velilerine Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Oğuzhan ZÜLÜFLÜ rehberliğinde 19.03.2024 tarihinde saat 20:30'da okulumuz konferans salonunda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı düzenlenmiştir.  Program sonunda velilerimize "Çanakkale Ruhunu" hatırlatmak ve yaşatmak hoşaf dağıtılmıştır.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize, katılım gösteren değerli velilerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferimizin 109. yılında Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere Çanakkale'nin ve İstiklal Mücadelesinin bütün kahramanlarını şükran ve minnetle anıyoruz.

Okulumuzda Sosyal Bilgiler Öğretmeni Oğuzhan ZÜLÜFLÜ rehberliğinde günün anlam ve önemine uygun şiir dinletileri, koro , gölge oyunu etkinlikleri yapılmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. Yıldönümünde, Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda "12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY' u Anma Programı" düzenlendi.

Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi ve Merkez Ortaokulu  öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan programa, Kaymakam Kadir ULUSOY, Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim SERTBAŞ, Garnizon Komutanı Hamit BÜYÜKYANAR, Kurum ve Kuruluşlarımızın müdürleri, siyasi partilerden temsilciler, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İlçemiz okullarında "Mehmet Akif ERsoy ve İstiklâl" konulu düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında derceye giren öğrencilere hediyelerini Kaymakam Kadir ULUSOY, Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim SERTBAŞ, Garnizon Komutanı Hamit BÜYÜKYANAR takdim etmiştir. Okulumuz 6-B öğrencilerinde Ümmü Azra ALTAN şiir yarışmasında 3. olmuştur ve ödülünü Garnizon Komutanı Hamit BÜYÜKYANAR'dan almıştır.

Mrt

Ülkemizde 1-7 Mart haftası arası kutlanan Yeşilay Haftası kutlama programı okulumuz Fen Bilgisi Öğretmeni Sami Güngör rehberliğinde gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okulumuzda 1-7 Mart arası düzenlenen Yeşilay Haftası kapsamında "Bağımlılık" temalı resim yarışmasına katılan resimlerden dereceye girenleri belirlemek için oylama yaptık. Oylamaya tüm öğrencilerimiz okul giriş katından bulunan oylama sandığına isim-soyisim ve beğendikleri resim numarasının yazılı olduğu kağıtlarla katılım sağladılar.

Mrt

İlçemiz Kapalı Spor Salonunda bulunan kitap fuarına okulumuz öğretmen ve öğrencileriyle gezi düzenledik. Okuma alışkanlığının daha da gelişmesi için yazarlar ile kısa söyleşiler ve kitap imzalama etkinliklerine katıldık.

Mrt

Burdur AFAD  ekibi tarafından anlatılan eğitime uygun deprem tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

Okulumuzda Burdur'dab gelen AFAD personeli tarafından deprem anında ve sonrasın yapılacaklar ile ilgili  farkındalık kazandırmak için tüm öğretmen ve öğrencilerimize sunum yapıldı.

Mrt

BESTE kapsamında ilçemizde "Zeka Oyunları "turnuvası düzenlendi. Turnuva Gölhisar Fen lisesinde ilçeden çeşitli okulların katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Akıl ve Zeka Oyunları ilçe turnuvasında;

Reversi Elif YAZVUZKARA 1.

Kulami Mert ACAR 1.

Mangala Bahar CANTİLAV 2.

Küre Deniz BAKAN 4.

Pentago Beren KOYUNCU 4.  olmuştur. Katılan öğrencilerimize ve akıl ve zeka oyunları danışman öğretmenimiz Taner TOSUN'a teşekkür ederiz.

Şbt

BESTE projesi kapsamında okulumuzda İngilizce Öğretmenimiz Nursel Şenel rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından tüm öğrenci ve öğretmenlerimize "Enerji Verimliliği" ile ilgili sunum yapılmıştır. Emeü, geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda BESTE projesi kapsamında ilçemizde düzenlenecek akıl ve zeka oyunları turnuvasına katılacak temsilcileri belirlemek için okulumuzda Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Taner Tosun tarafından akıl ve zeka oyunları turnuvası düzenlenmiştir.

Şbt

BESTE projesi kapsamında Atma Dönüştür Tasarla Proje yarışması düzenlenecektir. Bu proje için atık ürünlerden ortaya konulacak projeler Görsel Sanatlar Öğretmeni Taner Tosun rehberliğinde toplanıp değerlendirilecektir. Değerlendirilen projelerden uygun olanları yarışmaya sokulacaktır. Katılım gösteren öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.