BURDUR / GÖLHİSAR - Merkez Ortaokulu

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 1. döneminin sona ermesi dolayısıyla karne heyecanımıza ortak olan Kaymakamımız Sayın Kadir ULUSOY, Belediye Başkanımız İbrahim SERTBAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bilal KAVÇAKAR ve şube ve okul müdürlerimize teşriflerinden dolayı teşekkür ederiz.

Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı dönemin son haftası etkinlikleri kapsamında sınıflarımızda "TABU" oyunu etkinliklerimiz devam etmektedir.

Ock

Okulumuzda konferans salonunda öğrenci ve öğretmenlerimize yönelik TEKNOFEST tanıtım toplantısı düzenlenmiştir.

Ock

İlçemizde bulunan yöremizin sosyla ve kültürel özelliklerini içinde barındıran Muallim Mustafa Sırrı ÖZKAN Kültürevine öğretmenlerimiz Oğuzhan ZÜLÜFLÜ, Muhammed ALPARSLAN ve Okan CAN rehberliğinde 5. ve 6. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla gezi düzenlenmiştir.

Ock

Okulumuzda bugün düzenlenen bilgi yarışması sonuçları;

5. sınıflarda ----> 5/B

6. sınıflarda ----> 6/C

7. sınıflarda ----> 7/C

8. sınıflarda ----> 8/B

olmuştur. Katılımı gösteren tüm sınıflara teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda BESTe kapsamında tüm sınıflarda bilgi yarışması düzenlenmiştir. Yarışma için soruları veren öğretmenlerimize, katılım sağlayan öğrencilerimize ve yarışmayı hazırlayan BT öğretmenimiz Muhammed ALPARSLAN'a teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda BESTE kapsamında MEB tarafından desteklenen ve EBA'da bulunan "Buğday Tanesi" filmi izlenmiştir.

Ara

Okulumuzda 12-18 Aralık tarihleri arasında Yerli Malı Haftası coşkuyla kutlanmıştır. Bu etkinliğe tüm sınıflarımız ve öğretmen arkadaşlarımız katılım göstermiştir. Bu haftanın kutlanmasında emeği geçen değerli velilerimiz , sınıf rehber öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda BESTE projesi kapsamında okul Türkçe Öğretmenlerimiz tarafından"Kitap Okuma Saatine" yönelik pano oluşturulmuştur.

Ara

Okulumuzda BESTE projesi kapsamında Fen Bilimleri Öğretmeni Abdullah AKYOL tarafından 6. sınıflar ile "Kan Bağışı" etkinliği yapılmıştır. Bu etkinlik aşamasında öğrencilerin hazırladığı broşürler okulumuzda yer alan öğretmen, idarecilerimiz ve çalışanlarımıza dağıtılarak kan bağışının önemi üzerinde durulmuştur. Bu sayede kan bağışı için farkındalik oluşturmak amaçlanmıştır.

Ara

Okulumuz BT Öğretmeni Muhammed Alparslan ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Taner Tosun tarafından yapılan 3d yazıcı tasarım ve baskılarımız aşağıda gibidir.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Bilal Kavçakar tarafından "Öğrenmeyi Öğrenme" semineri verilecektir. Tüm öğrenci, öğretmen ve halkımız davetlidir.

Ara

eTwinning projeleri kapsamında öğrencilerimiz yurtdışındaki ortaklarımızla görüntülü konuştu. Bu sayede öğrencilerimizin ingilizce konuşma seviyelerini arttırmaları sağlanmıştır.

Ara

eTwinning projeleri kapsamında ortaklarımızdan mektuplarımız geldi. Gelen mektuplarımızı proje öğrencilerimizle okundu.

Ara

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Okan Can tarafından eTwinning etkinlikleri kapsamında 3 adet proje yapmaktadır. Bu projeler ve ortakları aşağı yer almaktadır.