BURDUR / GÖLHİSAR - Merkez Ortaokulu

Ara

Okulumuz anasınıfı öğrencilerimize ilimiz Burdur AFAD ekipleri tarafından ilk yardım konulu semimer verilmiştir.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü İngilizce öğretmenimiz Nurşel ŞENEL rehberliğinde öğrencilerimizi tarafından kutlanmıştır. Program günün anlam ve önemini belirten yazı, güne uygun şiir ve yazılar, orotoryo gösterisi ve öğrencilerimizin her öğretmenimizin resminde oluşan müzikli gösteriyle son bulmuştur. Bu vesileyle programda emeği geçen öğrenci ve öğretmen arkadaşımıza teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda "BESTE" projesi kapsamında kitap okuma etkinliği gerçekleştirilmiştir. Etkinliğe okulumuzun tüm paydaşları katılım göstermiştir.

Kas

Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde aziz hatırasını milletçe rahmet ve şükran duygularıyla yâd ediyoruz.

Okulumuzda atamızın ölüm yıl dönümü programı Fen Bilgisi öğretmeni Sami GÜNGÖR, Teknoloji ve Tasarım öğretmeni Mehmet IŞIKLAR onların seçtiği ve hazırladığı öğrenciler tarafından planlanıp yapılmıştır.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında El Sanatları Atölyemizden "Cumhuriyetin 100'ü" temalı ürünlerimiz yapıldı. Bu süreçte öğrencilerimize atölye sorumlumuz Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Oğuzhan ZÜLÜFLÜ rehberlik etmiştir.

Ürünlerimizin ortaya çıkmasında emeği geçen 6. sınıf(A-B-C) şubeleri öğrencilerimize ve rehberlik eden öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Aşağıdaki fotoğraflarda süreci anlatmaya çalıştık.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında okulumuz Sosyal Bilgiler öğretmeni Oğuzhan Zülüflü, Görsel Sanatlar öğretmeni Taner TOSUN ve Bilişim Teknolojileri öğretmeni Muhammed ALPARSLAN tarafından "Cumhuriyetin 100'ü" temalı fotoğraf sergisi yapılmıştır. Sergi sonunda okulumuzda yer alan el sanatları atölyemizin "Cumhuriyetimizin 100'ü" temalı magnetlerimiz sergilenmiştir.

Sergi açılışımız İlçe Kaymakamamız Kadir ULUSOY, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Bilal KAVÇAKAR, değerli müdürlerimiz ve idarecilerimiz tarafından gerçekleştirilmiştir.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda 100. yılında coşkuyla kutlandı.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.Yıldönümü kapsamında ilçemizde düzenlenen "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı" coşkuyla gerçekleşti.

Kas

Deprem bilincini artırmak, deprem anında alınması gereken tedbirleri uygulamalı olarak göstermek amacıyla Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın Deprem Simülasyon Tırı Gölhisar'da öğrencilerimiz ile buluştu.

Kas

Okulumuzda 20/10/2023 tarihi saat 11:00'da "Yenilenebilir Enerji" konulu bilim söyleşisi yapılmıştır. Söyleşiyi etkinlikten sorumlu okulumuz fen bilimleri öğretmeni Abdulah AKYOL koordine etmiştir. Konuşmacı Prof. Dr.  Afşin GÜNGÖR  katılmıştır.  7 ve 8. sınıf öğrencilerimiz aktif katılım göstermiştir. Emeklerinden dolayı Abdullah öğretmenimize ve değerli bilgilerini bize katran konuşmacımız prof. dr. Afşin Güngör'e teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda 19/10/2023 tarihinde 17:00'da her sınıf düzeyinde veli toplantısı yapılmıştır. Katılım gösteren kıymetli velilerimize, bilgilendirme ve rehberlik yapan sınıf rehber ve branş öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

19 Ekim 2023 tarihi saat 16:00'da okulumuz konferans salonunda okul müdürü Muhsin BÖLÜM başkanlığında okul aile birliği toplantısı yapılmıştır. Toplantıya idareciler, öğretmenlerimiz ve değerli velilerimiz katılmıştır.

Kas

Okulumuzda öğrencilerimize farkındalık kazandırmak ve kültürel miras bilincini aşılamak için her sene düzenlenen Kibyra gezisi Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Oğuzhan ZÜLÜFLÜ ve İngilizce öğretmenimiz Okan CAN tarafından planlanıp yapılmıştır.

Ekm

Okulumuz bahçesinde yer alan sosyal aktivite, spor alanları ve ekipmanlarının boyanması ve yenilenmesi çalışması okulumuz görsel sanatlar öğretmeni Taner TOSUN, beden eğitimi öğretmeni Mustafa YURDASEVER ve okul hizmetlimiz Alpay GÜVEN yapılmıştır. Bu çalışmada emeği geçen öğretmen ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz.