Tem

SINAVA GİREN GİRMEYEN HER ÖĞRENCİMİZİN TERCİH YAPMASI ZORUNLUDUR.

DETAYLI BİLGİ İÇİN OKUL İDARESİNE BAŞVURUNUZ.

May

BAŞVURULAR 29 MAYIS - 16 HAZİRAN 2023 TARİHLERİ ARASINDA OKULUMUZDAN YAPILABİLECEKTİR.

BAŞVURU İÇİN KILAVUZU İNCELEYEBİLİRSİNİZ YA DA OKULUMUZ İDARESİNDEN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.

BAŞVURU ESNASINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR AŞAĞIYA AÇIK BİR ŞEKİLDE ÇIKARTILMIŞTIR.

Eyl

HEP BİRLİKTE GÜZEL BİR OKUL ORTAMI OLUŞTURABİLMEMİZ HEP BİRLİKTE KURALLARA UYMAMIZA BAĞLI.

Okulumuza yapmış olduğunuz katkı için teşekkür ederiz.

Eyl

6 EYLÜL 2021 İTİBARİYLE YÜZ YÜZE EĞİTİME BAŞLIYORUZ.

Tem

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavının (İOKBS) 05 Eylül 2021 Pazar günü gerçekleştirileceği ile ilgili Bakanlığımız Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından bidldirilmiştir.

Kas

Tüm sınıflarımızın eğitim ve öğretimleri (Ana sınıfları hariç, ana sınıfları aynı şekilde yüz yüze eğitime devam edecektir.) aşağıdaki program doğrultusunda uzaktan eğitim yolu ile yapılacaktır. Hiçbir eğitim öğretim faaliyeti ikinci bir açıklamaya kadar  sınavlar dahil yüz yüze yapılmayacaktır. Bakalığımızca,  8.sınıf Destekleme ve yetiştirme Kursları'na  4 Ocak 2021 tarihine kadar ara verildiği için yüz yüze veya uzaktan yapılmayacaktır.

Not: 5/C şubesindeki öğrenciler uzaktan eğitim sürecinde kendi şubelerinde eğitim öğretime devam edeceklerdir.