Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okul kutlaması  kapsamında "sandalye kapmaca, çuval yarışı, yumurta yarışı, halat çekme, bisiklette uzun süre durma yarışı" yapılan yarışları kazana öğrencilerimize madalya ve kupaları takdim edildi.

#BESTE

Nis

İlçemizde BESTE kapsamında düzenlenen Zeka Oyunları Turnuvasında derece alan öğrencilerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçe programında ödüllerini aldılar.

Ödül alan öğrencilerimiz 6/C sınıfından;

Elif YAVUZKARA

Mert ACAR

Mrt

Merkez Ortaokulu 2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem 1. yazılı tarihlerimiz aşağıdaki gibidir. Sınav haftasında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ilçe şiir yarışmasında 2. olan 6/B sınıfındaki öğrencimiz Ümmü Azra ALTAN'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi etkinlikleri kapsamında 19.03.2024 tarihinde okulumuz konferans salonunda saat 20:30'da velilerimize yönelik program olacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

Mrt

Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda düzenlenen resim, afiş ve karikatür alanındaki yarışmada yapılan ürünler panoda sergilenerek öğrencilerimizin oylamalarıyla sıralama belirlendi.

Şbt

Okulumuzda 1-7 Mart Yeşilay Haftası "Bağımlılık" temalı afiş, resim ve karikatür yarışması düzenlenecektir. Etkinliğimiz Yeşilay Kulübü Fen Bilimleri Öğretmeni sorumluluğunda Sami Güngör rehberliğinde Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Taner Tosun değerlendirmesinde yapılacaktır. Tüm öğrencilerimize duyrulur.

Son katılım tarihi 4 Mart 2024!!!

Şbt

Okulumuzda BESTE projesi kapsamında ilçemizde düzenlenecek akıl ve zeka oyunları turnuvasına katılacak temsilcileri belli olmuştur. Sonuçlar aşağıdaki listedeki gibidir.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı ile ilgili merak edilen sorular yanıtlandı.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığı, başvuruları 13 Şubat 2024 ile 1 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak ve 21 Nisan 2024'te gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı için başvuru ve uygulama kılavuzu için aşağıdaki linke tıklayınızç

Ock

Okulumuzda 17/01/2024 tarihinde 5-6-7-8. sınıflar arasında bilgi yarışması düzenlenecektir.

Ara

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönem 2. sınav takvimi aşağıdaki gibidir. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize duyrulur.

Ara

BESTE projesi kapsamında il genelinde izleme ve değerlendirme sınavı yapılacaktır. Tüm öğrencilerimize duyrulur.