Ara

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönem 2. sınav takvimi aşağıdaki gibidir. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize duyrulur.

Ara

BESTE projesi kapsamında il genelinde izleme ve değerlendirme sınavı yapılacaktır. Tüm öğrencilerimize duyrulur.

Kas

“Burdur'da Etkin Sürdürülebilir Tamamlayıcı Eğitim Projesi’nin (BESTE)” kapsamında okulumuzda 15 dakika kitap okuma etkinliği başlamıştır. Etkinlik 24/11/2023 tarihi 1. saat olacak şekilde devam eden günlerde bir sonraki derste olmaz üzere her gün 15 dakika olacak şekilde planlanmıştır.

Kas

Millî Eğitim Bakanlığı, 24 Kasım Öğretmenler Günü için herkesin kullanımına açık "dijital kutlama kartı" sistemi oluşturdu.

Söz konusu internet adresine girerek kutlama kartı oluşturmak isteyen vatandaşlar, kendi ad-soyadını ve öğretmenin ad-soyadını yazdıktan sonra "İndir" butonuna basarak kutlama kartı görselini cihazlarına yükleyebiliyor ve sosyal medya hesaplarından #öğretmenlergünü etiketiyle paylaşabiliyor.

Kas

19 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı sonuçları açıklandı. Sınav sonuçlarına meb.gov.tr'den ulaşılabiliyor.

Kas

İlimiz genelinde öğretmenler arası masa tenisi turnuvası düzenlenecektir. Tüm öğretmenlerimize duyrulur.

Kas

Okulumuzda ara tatil dönüşünde uygulanacak yeni zaman çizelgesi aşağıdaki gibidir.

Kas

2007 yılından bu yana Bilim ve Toplum Başkanlığı tarafından yürütülen bilim ve toplum destekleme programları ile okul öncesi dönemi çocuklarından lisans öğrencilerine, öğretmenlere, toplumun farklı kesimlerine yönelik bilimsel etkinlikler yapmayı hedefleyen projeler desteklenmektedir.

Kas

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından ortaokul öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nın 2023-2024 dönemine ilişkin Çağrı Duyurusu ve Proje Rehberi yayınlanmıştır.

Kas

30 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan sınav tarihleri aşağıdaki görselde verilmiştir.

Kas

Okulumuzda  10/10/2023 tarihi saat 17:00'da her sınıf düzeyinde veli toplantısı yapılacaktır. Toplantı okul aile birliği toplantısından sonra sınıflarda olacaktır. Velilerimiz öğrencilerinin bulunduğu sınıflarda beklemesi önemle duyrulur. İlk önce sınıf rehber öğretmenleri toplantıyı başlatacaktır. Sonrasında branş öğretmenlerimizi sınıfları gezecektir.

Kas

Okulumuz konferans salonunda 19.10.2023 tarihi saat 16:00'da okul aile birliği toplantısı yapılacaktır.

Tüm velilerimize duyrulur!!!

Eyl

2023 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Sınav Sonucuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Linke tıkladıktan sonra T.C. kimlik no, doğum tarihi ve güvenlik kodunu girerek sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

Ağu

2023 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Sınav Giriş Belgesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Linke tıkladıktan sonra T.C. kimlik no, doğum tarihi ve güvenlik kodunu girerek indirebilirsiniz.